4.5
Rating panjenengan
Rating
Dudu sampeyan, nanging mbakyumu Rata-rata 4.5 / 5 kejaba 2
Urutan
N / A, nduweni 26.3K tampilan
Alternatif
Ora kowe, adhine
Pangarang (s)
Artis
Genre (s)
Koleksi
Manhwa