3.5
Rating panjenengan
Rating
Wong jahat Rata-rata 3.5 / 5 kejaba 2
Urutan
N / A, nduweni 17.7K tampilan
Alternatif
Cheolbo
Pangarang (s)
Artis
Genre (s)
Koleksi
Manhwa